AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsten indiğini görmek

Kahve falında otobüsten indiğini görmek

Kahve falında otobüsten indiğini görmek işinden çıkarılacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüsten indiğini gördüyseniz:

  • Tanışacağınız kişiler veya kuracağınız iş birlikleri ya da ilişkiler yaşam tarzınızda da değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında otobüsten indiğini görmek falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir merdivenden indiğini görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten ışık indiğini görmek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, kızı olanların da gelin edeceğine yorulur.

Kahve falında asansörle indiğini görmek ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine yorulur.

Kahve falında uçağın suya indiğini görmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine delalettir.

Kahve falında tepeden indiğini görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, modern insanlarla tanışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökten at indiğini görmek isyan edeceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ahşap merdivenden indiğini görmek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir