AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepeden indiğini görmek

Kahve falında tepeden indiğini görmek

Kahve falında tepeden indiğini görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, renk ve eğlence geleceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında tepeden indiğini gördüyseniz:

  • Zaman akışı farklı olsa da bir şekilde istedikleriniz gerçek olabilir.

Kahve falında tepeden indiğini görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında uçakların indiğini görmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının merdivenden indiğini görmek çok güzel adımlar atılacağına, bunalıma gireceğine rivayet eder.

Kahve falında gemiyi suya indirmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökten koç indiğini görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında uçak indiğini görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ayın yere indiğini görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında asansörden indiğini görmek çalışmaların beğeni almayacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir