AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüste yer vermek

Kahve falında otobüste yer vermek

Kahve falında otobüste yer vermek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, yarınları için isabetli kararlar alacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine inanılır.

Kahve falında otobüste yer vermek gördüyseniz:

  • Sosyal olmaya özen gösterin.

Kahve falında otobüsle bir yere gitmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına işarettir.

Kahve falında otobüste yer vermek rahat bir dönem yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında karanlıkta otobüse binmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında otobüsün üstünde gitmek çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına işaret eder.

Kahve falında koşarak otobüse binmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otobüsü binmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına işarettir.

Kahve falında otobüs sürerken görmek çok büyük zenginliğe sahip olacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında belediye otobüse binmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir