AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsle bir yere gitmek

Kahve falında otobüsle bir yere gitmek

Kahve falında otobüsle bir yere gitmek günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında otobüsle bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinde veya kaplumbağa hızıyla ilerleyen işlerde daralmaya gidilmesi gerekiyor.

Kahve falında otobüsle bir yere gitmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında otobüste yer vermek başı sıkışmış kişilere destek olacağına, sürekli tartışacağına rivayet eder.

Kahve falında otobüse binip gitmek imkânlarını kaybedeceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında otobüsde gitmek bir akrabadan hata görüleceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüsle hızlı gitmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine işarettir.

Kahve falında otobüsle istanbula gitmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, kötü günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüsle hacca gitmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında giden otobüs görmek hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hasta olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir