AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta otobüse binmek

Kahve falında karanlıkta otobüse binmek

Kahve falında karanlıkta otobüse binmek hayatın belli bir düzene oturacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında karanlıkta otobüse binmek gördüyseniz:

  • Geçmişle bağlantılı problemlere çözümler getirebilirsiniz.

Kahve falında karanlıkta otobüse binmek fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına delalet eder.

Kahve falında karanlıkta arabaya binmek rakiplerini mağlup edeceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık asansöre binmek onunla yeniden kavuşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta gemiye binmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında karanlıkta ata binmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında otobüse binmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otobüse ters binmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında otobüsü binmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir