AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşarak otobüse binmek

Kahve falında koşarak otobüse binmek

Kahve falında koşarak otobüse binmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında koşarak otobüse binmek gördüyseniz:

  • Dinleyip anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında koşarak otobüse binmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında koşarak arabaya binmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şehir içi otobüse binmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askeri otobüse binmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına yorulur.

Kahve falında iki katlı otobüse binmek duaların kabul olacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında bir erkekle otobüse binmek mutluluktan havalara uçacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına işarettir.

Kahve falında ölmüş biriyle otobüse binmek maceralara atılacağına, yaklaşan güzel günlere delalettir.

Kahve falında çift katlı otobüse binmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir