AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüse yetişemediğini görmek

Kahve falında otobüse yetişemediğini görmek

Kahve falında otobüse yetişemediğini görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında otobüse yetişemediğini gördüyseniz:

  • İnsani yardım kuruluşlarıyla veya gönüllü yardım işleriyle uğraşmanız aşk hayatınızı veya duygu dünyanızı da olumlu etkileyebilir.

Kahve falında otobüse yetişememek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüse yetişmeye çalışmak hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında otobüse yetişemediğini görmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında otobüsü yetişememek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cuma namazına yetişememek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine yetişememek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında trene yetişemediğini görmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nikaha yetişememek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir