AnaSayfa / Genel / Kahve falında trene yetişemediğini görmek

Kahve falında trene yetişemediğini görmek

Kahve falında trene yetişemediğini görmek güvensizlik duymaya, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, eğleneceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında trene yetişemediğini gördüyseniz:

  • Baskı altında duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında trene yetişmeye çalışmak çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında trene yetişemediğini görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine yorulur.

Kahve falında cuma namazına yetişmeye çalışmak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında esrar yetiştirmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine delalettir.

Kahve falında mantar yetiştirmek harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salatalık yetiştirmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patates yetiştirmek kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına delalet eder.

Kahve falında koşmak yetişmeye çalışmak daha fazla rızık elde edileceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir