AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsü yetişememek

Kahve falında otobüsü yetişememek

Kahve falında otobüsü yetişememek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, borçlarının kalmayacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına delalet eder.

Kahve falında otobüsü yetişememek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz bazı sorunlara beklenmedik çözümler getirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında otobüse yetişememek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, canının sıkılacağına inanılır.

Kahve falında otobüse yetişmeye çalışmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında otobüsü yetişememek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına işarettir.

Kahve falında otobüse yetişemediğini görmek hem çok mutlu olacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında çiçek yetiştirmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında uçağa yetişememek kaçırmak kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yetişmeye çalışmak çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine alamet eder.

Kahve falında gemiye yetişememek bazı konularda önayak olunacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir