AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine yetişememek

Kahve falında sevdiğine yetişememek

Kahve falında sevdiğine yetişememek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, insanlarla bir araya geleceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine yetişememek gördüyseniz:

  • Mevcut gelişmeler ilişkilerinizin dayanağının değişmesi anlamına geliyor, hazırlıklı olmalısınız.

Kahve falında sevdiğine yetişememek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, işlerin hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğüne yetişmeye çalışmak içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işi yetiştirememek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisine yetişememek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, köşeye sıkıştıracağına delalettir.

Kahve falında cuma namazına yetişmeye çalışmak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına inanılır.

Kahve falında sınava yetişmeye çalıştığını görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine yorulur.

Kahve falında koşarak yetişmeye çalışmak endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bir yere yetişmeye çalıştığını görmek saygınlık kazanacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir