AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüse yetişememek

Kahve falında otobüse yetişememek

Kahve falında otobüse yetişememek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, tekin olmayan işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında otobüse yetişememek gördüyseniz:

  • Çoğu kez, girdiğiniz her ortamda yanlış anlaşılarak kendinizi tam olarak ifade edemeyeceksiniz, edemiyorsunuz.

Kahve falında otobüse yetişemediğini görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otobüse yetişmeye çalışmak sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, yeni girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında otobüsü yetişememek umutlarının boşa çıkmayacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında otobüse yetişememek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine işarettir.

Kahve falında fasulye yetiştirmek dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınava yetişemediğini görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında koşmak yetişmeye çalışmak çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cuma namazına yetişememek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir