AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüs garı görmek

Kahve falında otobüs garı görmek

Kahve falında otobüs garı görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, duymadığı sözleri duyacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine inanılır.

Kahve falında otobüs garı gördüyseniz:

  • Düşmanlık eya kıskançlık içeren başlıklar ön plana çıkabilir.

Kahve falında otobüs garı görmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Kahve falında gargat ağacı görmek üstün başarılar alacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gar görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tren garına gitmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında tren garı görmek malının da hiç olacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına delalettir.

Kahve falında uçan otobüs görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına alamet eder.

Kahve falında otobüsün arkasından koşmak arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına işarettir.

Kahve falında otobüste olmak hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir