AnaSayfa / Genel / Kahve falında gar görmek

Kahve falında gar görmek

Kahve falında gar görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, gelirinin düşeceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine delalettir.

Kahve falında gar gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili gayretler içinde olabilirsiniz.

Kahve falında gargat ağacı görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine yorulur.

Kahve falında tren garına gitmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında tren garı görmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, bazı ortak işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında otobüs garı görmek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gar görmek hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir