AnaSayfa / Genel / Kahve falında tren garına gitmek

Kahve falında tren garına gitmek

Kahve falında tren garına gitmek geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, dara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tren garına gitmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıklarda olumlu gelişmelere açık süreçtesiniz.

Kahve falında tren garına gitmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, o kişiye zararının dokunacağına tabir olunur.

Kahve falında tren garı görmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında otobüs garı görmek güzel davetler alacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gargat ağacı görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında gar görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına delalet eder.

Kahve falında trenle ankaraya gitmek kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, karlı ortaklıklara gireceğine yorulur.

Kahve falında trenle hızlı gitmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında tren üstünde gitmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir