AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüste olmak

Kahve falında otobüste olmak

Kahve falında otobüste olmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otobüste olmak gördüyseniz:

  • Gelişmeleri değerlendirmek için henüz çok erkendir.

Kahve falında otobüsde gitmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine inanılır.

Kahve falında siyah otobüs görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında otobüs tekeri görmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, uzun ve hayırlı bir ömre rivayet eder.

Kahve falında otobüste tartışmak sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında otobüs beklediğini görmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük otobüs görmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine işaret eder.

Kahve falında uzun otobüs görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında otobüste valiz unutmak kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir