AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan otobüs görmek

Kahve falında uçan otobüs görmek

Kahve falında uçan otobüs görmek garanti olacak makama oturacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, aileden ayrı kalınacağına, çok sayıda borca gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan otobüs gördüyseniz:

  • Dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir, dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Kahve falında otobüsün uçtuğunu görmek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine delalet eder.

Kahve falında uçan otobüs görmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, borçlanıp, hasta olacağına işarettir.

Kahve falında otobüsle uçtuğunu görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, atılan adımların boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında otobüse binmek inmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında otobüsle seyahat ettiğini görmek iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iett otobüsüne binmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine otobüs çarptığını görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, duyguların karşılık bulacağına delalettir.

Kahve falında otobüste uyuyakalmak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir