AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsün arkasından koşmak

Kahve falında otobüsün arkasından koşmak

Kahve falında otobüsün arkasından koşmak bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, yanlış yollardan döneceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine işarettir.

Kahve falında otobüsün arkasından koşmak gördüyseniz:

  • Ufukta aşk veya sevgi dolu ilişkiler var.

Kahve falında otobüs arkasından koşmak hasta ve zor geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüsün arkasından koşmak işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin arkasından koşmak sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında kızın arkasından koşmak yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cenazenin arkasından koşmak gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, zengin bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın arkasından koşmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine delalet eder.

Kahve falında kamyon arkasından koşmak kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini arkasından koşmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, hep dinç ve genç kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir