AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüs durağı görmek

Kahve falında otobüs durağı görmek

Kahve falında otobüs durağı görmek sevinç ve sürura, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında otobüs durağı gördüyseniz:

  • Bazı konuları kesip atmak gerekse de, büyük bir ilerleme, hamle, yeni bir buluş ya da yeni bir fikrin peşinden gitmek için sabırsızlanıyorsunuz.

Kahve falında otobüs durağı görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında durakta oturmak zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine delalet eder.

Kahve falında tren durağı görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında son durak görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanlış durakta inmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine delalettir.

Kahve falında durakta bekleyen insanlar görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında durakta araba beklemek işinin başından ayrılmayacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında durakta beklemek günden günde daha fazla stres yapacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir