AnaSayfa / Genel / Kahve falında oto teyp görmek

Kahve falında oto teyp görmek

Kahve falında oto teyp görmek aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında oto teyp gördüyseniz:

  • Kararlarınıza bağlı kalmanızda fayda var.

Kahve falında oto teyp görmek muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında teyp kaseti görmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araba teybi görmek geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında teyp dinlemek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına delalet eder.

Kahve falında teyp görmek eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teyp satmak üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında oto lastiği görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında otobus binmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir