AnaSayfa / Genel / Kahve falında teyp görmek

Kahve falında teyp görmek

Kahve falında teyp görmek rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, onu uyaracağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına inanılır.

Kahve falında teyp gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası sorunlara neden olabilir.

Kahve falında teyp dinlemek Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına yorulur.

Kahve falında teyp satmak kendisini çok yıpratacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında teyp görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında teyp kaseti görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında oto teyp görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına inanılır.

Kahve falında araba teybi görmek planların sarkacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir