AnaSayfa / Genel / Kahve falında oto lastiği görmek

Kahve falında oto lastiği görmek

Kahve falında oto lastiği görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, ferah bir döneme girileceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında oto lastiği gördüyseniz:

  • Kopartıcı bir açı değildir.

Kahve falında oto lastiği görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına yorulur.

Kahve falında oto lastik görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine yorulur.

Kahve falında oto tamircisi görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında otobus binmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında oto teyp görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Kahve falında büyük otobuse binmek kendisine yeni bir iş bulacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında oto anahtarı görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Kahve falında otobusle seyahat etmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir