AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobus binmek

Kahve falında otobus binmek

Kahve falında otobus binmek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, vefakar bir insan olunacağına, büyük zorluklar yaşayacağına, zorluklarının son bulacağına, dualarının karşılığını alacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında otobus binmek gördüyseniz:

  • Diplomatik davranmayı başarıp alttan alabilirseniz projenizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Kahve falında büyük otobuse binmek işlerinin hemen hallolacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına rivayet eder.

Kahve falında otobus binmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine yorulur.

Kahve falında oto lastik görmek kazancın daha da arttırılacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine tabir olunur.

Kahve falında polis otosu görmek yağmur yağmamasına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine delalettir.

Kahve falında oto yıkama görmek sorunlarının artacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine alamet eder.

Kahve falında oto lastiği görmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oto anahtarı görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında otobus kazası görmek çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir