AnaSayfa / Genel / Kahve falında teyp satmak

Kahve falında teyp satmak

Kahve falında teyp satmak kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, sürekli bağırıp çağıracağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine delalettir.

Kahve falında teyp satmak gördüyseniz:

  • Belli bir amacınızı ilerletmek için bağlantılarınızı kullanabilirsiniz.

Kahve falında teyp satmak istenmediğiniz bir yere gitmeye, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine yorulur.

Kahve falında teyp dinlemek hayalkırıklığı duyacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teyp kaseti görmek kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına alamet eder.

Kahve falında araba teybi görmek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, parasal krizler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında oto teyp görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında teyp görmek iyi geçim halinde kalacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oturduğun evi satmak kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında hamsi satmak çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir