AnaSayfa / Genel / Kahve falında teyp kaseti görmek

Kahve falında teyp kaseti görmek

Kahve falında teyp kaseti görmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında teyp kaseti gördüyseniz:

  • Hayalci yaklaşımları olan kişilerle doğru diyaloglar kurmak gerekebilir.

Kahve falında teyp kaseti görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına inanılır.

Kahve falında oto teyp görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında teyp satmak maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, kem gözlere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında teyp görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, yaptığı hataları düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında araba teybi görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında teyp dinlemek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kasede yoğurt görmek yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, rızkının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaset dinlemek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir