AnaSayfa / Genel / Kahve falında öten kuşlar görmek

Kahve falında öten kuşlar görmek

Kahve falında öten kuşlar görmek falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, ticaretinin ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında öten kuşlar gördüyseniz:

  • Planlarınızı ilgilendiren konularda duygusal tartışmalara girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında öten muhabbet kuşu görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine delalettir.

Kahve falında öten kuşlar görmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine inanılır.

Kahve falında öten keklik görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında öten kanarya görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına rivayet eder.

Kahve falında öten baykuş görmek rızkının bollaşacağına, zinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öten horoz görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, mahsullerin fazlalaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen muhabbet kuşunu görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında üveyik kuşu görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, günah ve suç işleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir