AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyuna ot vermek

Kahve falında koyuna ot vermek

Kahve falında koyuna ot vermek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, dertlerinin şifasını bulacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında koyuna ot vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği sözlere güvenebilirsiniz.

Kahve falında koyunları otlatmak hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına tabir olunur.

Kahve falında otlayan koyun görmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyun keçi otlatmak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında koyuna ot vermek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında koyun sürüsü otlatmak bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında koyun otlatmak bereketli işlere gireceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyuna ot yedirmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında koyun otlattığını görmek mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir