AnaSayfa / Genel / Kahve falında otuz bir çekmek

Kahve falında otuz bir çekmek

Kahve falında otuz bir çekmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında otuz bir çekmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınız dikkat gerektiriyor.

Kahve falında ot çekmek aile işlerinin başına geçeceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında otuz bir çekmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına inanılır.

Kahve falında ot yiyen inek görmek huzursuz ve mutsuz olacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına inanılır.

Kahve falında otlu ekmek görmek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında ot taşıdığını görmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, hasret içinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun yeşil ot görmek ün yapmayı başaracağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalettir.

Kahve falında süpürge otu toplamak bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, işlerinin büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında çayırda inek otlatmak işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir