AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeden ot toplamak

Kahve falında bahçeden ot toplamak

Kahve falında bahçeden ot toplamak masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, oldukça uzun bir yolculuğa, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında bahçeden ot toplamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön plana almak istiyorsunuz.

Kahve falında bahçeden ot toplamak bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, ancak yılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçede ot toplamak işlerini hafifleteceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında bahçedeki otları temizlemek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bahçede ot yolmak ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında isirgan otu toplamak kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında mezardan ot toplamak ticarette öne geçeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına yorulur.

Kahve falında süpürge otu toplamak hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ot topladığını görmek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir