AnaSayfa / Genel / Kahve falında ot sarmak

Kahve falında ot sarmak

Kahve falında ot sarmak o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine, canının sıkılacağına, endişelerinden kurtulacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında ot sarmak gördüyseniz:

  • Bazı konular sizi tatmin etmeyebilir.

Kahve falında ot sarmak çekemeyenlerin de çoğalacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah sarık sarmak onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başına sarık sarmak çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına işarettir.

Kahve falında birinin sarma sardığını görmek hak yolunu bulacağına, çalışmalarının beğenileceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyü battaniyeye sarmak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz lahana sarmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına alamet eder.

Kahve falında üzüm yaprağı sarmak kıtlığın meydana geleceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına inanılır.

Kahve falında üzerini karınca sarmak dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, mutluluk ve başarı getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir