AnaSayfa / Genel / Kahve falında ata ot vermek

Kahve falında ata ot vermek

Kahve falında ata ot vermek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, hayır duaları alınacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına alamet eder.

Kahve falında ata ot vermek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemeniz veya aniden harekete geçmemeniz durumunda olaylar kendiliğinden çözülebilir.

Kahve falında ata ot vermek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ata ot yedirmek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ineklere ot vermek Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında otlu peynir yemek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında yabani ot temizlemek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında otların arasında yılan görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında ıslak ot görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında koyun keçi otlatmak güçlükle elde edilecek başarı, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir