AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltukta oturan birini görmek

Kahve falında koltukta oturan birini görmek

Kahve falında koltukta oturan birini görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koltukta oturan birini gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize yatırım yapmalısınız.

Kahve falında koltukta oturan birini görmek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı renk koltuk görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altında kılı görmek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koltukda oturmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk kanepe görmek zor günlerin yaşanacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuğa oturduğunu görmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine delalet eder.

Kahve falında tekli koltuk görmek maddi sorumluluklarının artacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altını almak hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir