AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümceklerden kaçmak

Kahve falında örümceklerden kaçmak

Kahve falında örümceklerden kaçmak üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, gözyaşı dökeceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında örümceklerden kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizde daha esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında örümcekten kaçmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında örümceklerden kaçmak umutlarını yitireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında örümcek görmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında örümcek ağına dolanmak hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında örümcek kesmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında örümcek ağının içinden geçmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına delalettir.

Kahve falında bacakta örümcek görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette örümcek ağı görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir