AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümcek ağının içinden geçmek

Kahve falında örümcek ağının içinden geçmek

Kahve falında örümcek ağının içinden geçmek dertlerin bölüşüleceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, bir koyduğu işten üç alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında örümcek ağının içinden geçmek gördüyseniz:

  • Bazı başvurular ya da girişimler maddi gelirlerinizi arttırmanıza veya pozisyonunuzu güçlendirmenize yardımcı olabilir.

Kahve falında örümcek ağının içinden geçmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye işaret eder.

Kahve falında ağın içinde örümcek görmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının evinde örümcek ağı görmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına rivayet eder.

Kahve falında örümcek ve örümcek ağı görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına işaret eder.

Kahve falında pencerede örümcek ağı görmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına alamet eder.

Kahve falında örümcek ağını görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine delalettir.

Kahve falında ağaçta örümcek ağı görmek özel muamele göreceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında evden örümcek ağı temizlemek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir