AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümcekten kaçmak

Kahve falında örümcekten kaçmak

Kahve falında örümcekten kaçmak hedeflere ulaşılacağına, fakirlerin güleceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, şansızlığın kırılacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında örümcekten kaçmak gördüyseniz:

  • Size yapılan hataları affedebilir, insanlarla iyi ilişkiler kurabilir veya mevcut ilişkilerinizi mükemmel hale getirebilirsiniz.

Kahve falında örümceklerden kaçmak işlerinin istediği gibi olacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında örümcekten kaçmak başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında örümcekle konuşmak uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında örümcek ağına takılmak gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına inanılır.

Kahve falında yeşil büyük örümcek görmek üzüntülerin mutluluğa döneceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında örümcek öldürdüğünü görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük bir örümcek öldürmek daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına delalet eder.

Kahve falında örümcek ve yavrularını görmek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, geçim derdine gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir