AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta örümcek görmek

Kahve falında bacakta örümcek görmek

Kahve falında bacakta örümcek görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, mülkiyetinin de artacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacakta örümcek gördüyseniz:

  • Tartışmalara başlamadan önce aslen ne istediğinizi bilmenizde fayda var.

Kahve falında uzun bacaklı örümcek görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kalın bacaklı örümcek görmek sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında örümcek bacağı görmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, üstün başarılar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok bacaklı örümcek görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacakta örümcek görmek girilen yolda zarar edileceğine, huzursuzlukların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında örümcek ısırmak aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında örümceği öldürmeye çalışmak zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında örümcekten kurtulamamak yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir