AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içinde kına görmek

Kahve falında avuç içinde kına görmek

Kahve falında avuç içinde kına görmek kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, makam ve söz sahibi olacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında avuç içinde kına gördüyseniz:

  • Bir an önce kendinizi affettirmenin yolunu bulun.

Kahve falında avuç içinde kına görmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avucuna kına yakmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avuç içine kına yakmak haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine tabir olunur.

Kahve falında avuca kına yakmak maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avuçta kına görmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında avucunda kına görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine inanılır.

Kahve falında avuç içinden öpmek içinin huzurla dolacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde kıl görmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir