AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kimsenin işten çıkarıldığını görmek

Kahve falında bir kimsenin işten çıkarıldığını görmek

Kahve falında bir kimsenin işten çıkarıldığını görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, müjdeli haberler alacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kimsenin işten çıkarıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları dile getirirken farkında olmadan sert bir dil kullanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında bir kimsenin işten çıkarıldığını görmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarının işten çıkarıldığını görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun işten çıkarıldığını görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşın işten çıkarıldığını görmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında işten çıkarıldığını duymak işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına yorulur.

Kahve falında müdürünün işten çıkarıldığını görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir başkasının işten çıkarıldığını görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birinin işten çıkarıldığını görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir