AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken portakal yemek

Kahve falında oruçlu iken portakal yemek

Kahve falında oruçlu iken portakal yemek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, güzelleşeceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken portakal yemek gördüyseniz:

  • Saçma sapan konulara inanan veya mantıklı bulduğu anlamsız fikirleri konusunda sizi ikna etmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında oruçlu iken portakal yemek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına yorulur.

Kahve falında oruçlu iken dondurma yemek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine yorulur.

Kahve falında oruçlu iken ekmek yemek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu iken bilmeden yemek yediğini görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken incir yemek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında oruçlu iken bir şey yemek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine inanılır.

Kahve falında oruç iken ekmek yemek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında oruçlu iken çekirdek yemek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir