AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken dondurma yemek

Kahve falında oruçlu iken dondurma yemek

Kahve falında oruçlu iken dondurma yemek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken dondurma yemek gördüyseniz:

  • En iyi anlaşma sunulana kadar bekleyin.

Kahve falında oruçlu iken dondurma yemek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken muz yemek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken erik yemek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine inanılır.

Kahve falında oruçlu iken portakal yemek saygınlığa, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oruç iken üzüm yemek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken armut yemek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına delalettir.

Kahve falında oruçlu iken şeker yemek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, rahat yüzü göreceğine yorulur.

Kahve falında oruçlu iken yeşil elma yemek büyük kazançlar sağlayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir