AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruç iken ekmek yemek

Kahve falında oruç iken ekmek yemek

Kahve falında oruç iken ekmek yemek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oruç iken ekmek yemek gördüyseniz:

  • Komedi filmlerindeki aksi ihtiyarlar gibi davranmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında oruçlu iken ekmek yemek planların istediği gibi gitmeyeceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında oruç iken ekmek yemek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken kiraz yemek işinin aksayacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına delalettir.

Kahve falında oruçlu iken ceviz yemek kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken portakal yemek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında oruçlu iken şeker yemek her şeyin yolunda gideceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına delalettir.

Kahve falında oruçlu iken üzüm yemek işinden ve parasından olacağına, bir yandan cenaze olacağına yorulur.

Kahve falında oruçlu iken armut yemek hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir