AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken ekmek yemek

Kahve falında oruçlu iken ekmek yemek

Kahve falında oruçlu iken ekmek yemek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken ekmek yemek gördüyseniz:

  • İlişkileriniz güvensizdir.

Kahve falında oruçlu iken ekmek yemek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruç iken ekmek yemek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına delalettir.

Kahve falında oruçlu iken kiraz yemek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken lokum yemek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, isabetli adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken yeşil elma yemek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu iken ceviz yemek güzel evlatlar yetiştireceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında oruçlu iken unutup yemek yemek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine delalettir.

Kahve falında oruçlu iken bilmeden yemek yediğini görmek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir