AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken kusmak

Kahve falında oruçlu iken kusmak

Kahve falında oruçlu iken kusmak büyük ve başarılı adımlar atacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında oruçlu iken kusmak gördüyseniz:

  • Dürüst olunmaması durumunda evde sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında oruçlu iken kusmak zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine işaret eder.

Kahve falında oruçlu iken kayısı yemek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken dut yemek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine alamet eder.

Kahve falında oruçlu iken salatalık yemek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken içki içmek canının ve malının garantide olacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine alamet eder.

Kahve falında oruçlu iken yanlışlıkla yemek yemek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken susamak zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına yorulur.

Kahve falında oruçlu iken cünüp olmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir