AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken kayısı yemek

Kahve falında oruçlu iken kayısı yemek

Kahve falında oruçlu iken kayısı yemek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında oruçlu iken kayısı yemek gördüyseniz:

  • Belli konularda daha rahat veya bilinçli ilerlemenize yardım edebilecek işaretler kendini göstermeye başlayabilir.

Kahve falında oruçlu iken kayısı yemek daha fazla gelire kavuşacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken kiraz yemek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken dut yemek ikinci bir şans vereceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken bilmeden birşey yemek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken erik yemek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu iken bir şey yemek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında oruçlu iken zeytin yemek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken hurma yemek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir