AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken yanlışlıkla yemek yemek

Kahve falında oruçlu iken yanlışlıkla yemek yemek

Kahve falında oruçlu iken yanlışlıkla yemek yemek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, para yatıracağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına alamet eder.

Kahve falında oruçlu iken yanlışlıkla yemek yemek gördüyseniz:

  • Bırakın herşey kendiliğinden gelişsin.

Kahve falında oruçlu iken yanlışlıkla yemek yemek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla oruç yemek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oruçluyken yanlışlıkla yemek yemek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine işarettir.

Kahve falında oruçlu iken muz yemek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine delalet eder.

Kahve falında oruçlu iken tatlı yemek adını herkese duyuracağına, şansın ve bahtın da açılacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu iken salatalık yemek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken ekmek yemek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken unutup yemek yemek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir