AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken dut yemek

Kahve falında oruçlu iken dut yemek

Kahve falında oruçlu iken dut yemek işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında oruçlu iken dut yemek gördüyseniz:

  • Öfke, pişmanlık veya geçmişle bağlantılı duygular gelecek başarılarınızı olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında oruçlu iken dut yemek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, çok kötü günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında oruçlu iken ekmek yemek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken bilmeden yemek yediğini görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında oruçlu iken bilmeden birşey yemek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında oruçlu iken unutup yemek yemek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken yemek yediğini görmek bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken bir şey yemek daha sonra işlerin açılacağına, yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında oruçlu iken çekirdek yemek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, değer göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir