AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken erik yemek

Kahve falında oruçlu iken erik yemek

Kahve falında oruçlu iken erik yemek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, iş sahibi olacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, art niyetli kişilere uyacağına tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken erik yemek gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmamanız veya çabuk sinirlenmeniz durumunda kaybeden taraf olabilirsiniz.

Kahve falında oruçlu iken erik yemek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken kayısı yemek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına yorulur.

Kahve falında oruçlu iken muz yemek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, kısmetinin hep açık olacağına delalettir.

Kahve falında oruçlu iken salatalık yemek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına alamet eder.

Kahve falında oruçlu iken yeşil elma yemek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında oruçlu iken yemek yemek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine yorulur.

Kahve falında oruçlu iken zeytin yemek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında oruç iken üzüm yemek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir