AnaSayfa / Genel / Kahve falında avucunda buğday görmek

Kahve falında avucunda buğday görmek

Kahve falında avucunda buğday görmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, yüzünün kızaracağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, hastalığının düzeleceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, sermayesini riske etmeyeceğine, umutlarının da tükeneceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine işaret eder.

Kahve falında avucunda buğday gördüyseniz:

  • İşlerinizin bir kısmı için arkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Kahve falında bir avuç buğday görmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avucunda buğday görmek ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına işaret eder.

Kahve falında avucunda göz görmek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir avuç anahtar görmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına delalettir.

Kahve falında avuç içi kaşımak çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında bir avuç altın görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında avuç içinde su içmek neredeyse mahkemelik olunacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avucunda kar görmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, konferans ve seminerlere katılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir