AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken elma yemek

Kahve falında oruçlu iken elma yemek

Kahve falında oruçlu iken elma yemek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, hayallerinin suya düşeceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında oruçlu iken elma yemek gördüyseniz:

  • Yardıma hazır olmanız uzun vadeli etkisi olacak bir etki yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında oruçlu iken yeşil elma yemek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu iken elma yemek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında oruçlu iken muz yemek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, malının da hiç olacağına alamet eder.

Kahve falında oruçlu iken kayısı yemek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken zeytin yemek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken kiraz yemek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, rahat ve huzurlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında oruçlu iken şeftali yemek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken ceviz yemek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir