AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken armut yemek

Kahve falında oruçlu iken armut yemek

Kahve falında oruçlu iken armut yemek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında oruçlu iken armut yemek gördüyseniz:

  • Cazip teklifler veya davetler alırsanız ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında oruçlu iken armut yemek gelirinin artacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken unutup yemek yemek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken meyve yemek yanlış bir karar verileceğine, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken muz yemek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında oruçlu iken fındık yemek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken bilmeden yemek yediğini görmek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, kendisine kızacağına yorulur.

Kahve falında oruçlu iken yanlışlıkla yemek yemek bazı adımlar atacağına, esenlik bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken portakal yemek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir