AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçken bir şeyler yemek

Kahve falında oruçken bir şeyler yemek

Kahve falında oruçken bir şeyler yemek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruçken bir şeyler yemek gördüyseniz:

  • Para kazanmanın farklı yolları sizi heyecanlandırabilir.

Kahve falında oruçken bir şeyler yemek fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine delalettir.

Kahve falında oruçluyken unutarak bir şey yemek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına inanılır.

Kahve falında oruçlu iken bir şeyler yemek ayrılık yaşanacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına işaret eder.

Kahve falında oruç olduğunu unutup bir şeyler yemek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine delalettir.

Kahve falında oruçken bir şey yemek huzur ve saadet bulacağına, saygınlığını yitireceğine yorulur.

Kahve falında oruçlu iken bir şey yemek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Kahve falında oruçlu iken bir şey yediğini görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruçken bir şey yediğini görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, maddi zarara gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir